Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Kemijärven Kiekko etsii Valmennuspäällikköä
 
Kemijärven kiekko on Kemijärveläinen jääkiekkoseura. Kemijärvi on Suomen pohjoisin kaupunki ja omaamme pitkät jääkiekkoperinteet. Seura on perustettu vuonna 1978. Uusi, moderni, jäähalli on rakennettu vuonna 2000. Edustusjoukkueemme pelaa tulevana vuonna II-divisioonaa. Seurassamme on n. 100 pelaajaa. Koko Itä-Lapin alueella on runsaasti harrastus ja -ulkoilumahdollisuuksia, joista tunnetuimpana Pyhä-Luoston kansallispuisto.
 
Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme kokopäiväistä valmennuspäällikköä johtamaan seuran urheilu- ja valmennustoimintaa. Työtehtäviin kuuluu valmentajien koulutusta, liikunnanohjausta sekä valmentamista. Hänen tehtävänä on vastata valmentajien ja valmennuksen kehittymisestä. Valmennuspäälliköllä tulee olemaan keskeinen rooli seuran harrastajamäärien kasvattamisessa ja toiminnan laadun kehittämisessä. Valmennuspäällikkö toimii myös yhteistyöseuroissamme Posiolla ja Sallassa. 
 
Tehtävästä kiinnostuneiden tulee toimittaa vapaamuotoinen työhakemus yhdessä CV:n kanssa osoitteeseen:
 
 airi@peltoniemi.fi
 
Työhakemuksia otetaan vastaan 15.2.2020 asti. 
 
Lisätietoa tehtävästä:
Kai Jansson
kai.jansson@kja82.com

TYTTÖJEN PELITÄLLIT KEMIJÄRVELLÄ

Kemijärven Kiekko ry järjestää tyttöjen pelitällit 2.2.2020 Kemijärven jäähallilla. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille Lapin alueen tyttökiekkoilijoille. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään iän perusteella (Vanhemmat ja Nuoremmat), jonka jälkeen ryhmiä tasoitellaan tarpeen mukaan. Molemmat ryhmät jaetaan kahteen joukkueseen, jotka pelaavat toisiaan vastaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vielä tarkemmat ohjeistukset tammikuun lopussa.

 

Linkki ilmoittautumiseen löytyy alta

 

Ilmoittaudu tapahtumaa tästä