Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kemijärven Kiekko etsii juniorivalmennuspäällikköä

Kemijärven kiekko on Kemijärveläinen jääkiekkoseura. Kemijärvi on Suomen pohjoisin kaupunki ja omaamme pitkät jääkiekkoperinteet. Seura on perustettu vuonna 1978. Uusi, moderni, jäähalli on rakennettu vuonna 2000. Edustusjoukkueemme pelaa tulevana vuonna II-divisioonaa. Seurassamme on n. 100 pelaajaa. Koko Itä-Lapin alueella on runsaasti harrastus ja -ulkoilumahdollisuuksia, joista tunnetuimpana Pyhä-Luoston kansallispuisto.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme juniorivalmennuspäällikköä johtamaan seuran juniorivalmennusta ja juniorivalmentajia. Työtehtäviin kuuluu myös valmentamista. Hänen tehtävänä on vastata valmentajien ja valmennuksen kehittymisestä. Juniorivalmennuspäälliköllä tulee olemaan keskeinen rooli seuran harrastajamäärien kasvattamisessa ja toiminnan laadun kehittämisessä. Toimenkuvaan kuuluu myös Kemijärven koulukerhojen vetämistä ja yhteistyötä muiden alueen seurojen ja sidosryhmien kanssa.

 

Edellytämme sinulta:

  • lajitaustaa jääkiekosta ja kokemusta valmennustehtävistä

  • soveltuvaa koulutusta ja/tai osaamista, esim. liikunnanohjaajan koulutus tai valmentajatutkinto

  • ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta työssä

  • valmiutta ilta- ja tarvittaessa viikonlopputyöhön

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen toimenkuvan liikunnan parissa

  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamista

 

Lisätietoja tehtävästä antaa juniorivalmennusvastaava Antti Latvakoski p. 040-5623337

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 14.6.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen airi@peltoniemi.fi

TULOSTETTAVA PDF-TIEDOSTO